GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Qatar Airways opreste Dreamliner-ul de la sol. Cauza: aceeasi precum in cazul celor de la United – erori ale unor sisteme electrice de la bord

[ 0 ] 16 decembrie 2012 |

Qatar Airways First 787 Rolls Out Of Boeing Paintshop In Seattle thumb 560x373 159742 300x199 Qatar Airways opreste Dreamliner ul de la sol. Cauza: aceeasi precum in cazul celor de la United   erori ale unor sisteme electrice de la bord“Vom cere despagubiri celor de la Boeing. Noi le cumparam avioanele sa le zburam, nu sa le tinem pe post de exponat de muzeu”. Asa incepe declaratia lui Akbar Al Baker, CEO al celor de la Qatar.

Nemultumirea companiei aeriene a venit odata cu oprirea de la zbor a unuia dintre cele trei Dreamliner-uri achizitionate pana acum, din cele 30 comandate.

Cei de la Boeing au raspuns promt plangerii inaintate de arabi, declarand ca vor remedia situatia asa cum au facut si in cazul unei erori aparute la un 787 nou-nout achizitionat de catre cei de la United Airlines. La inceputul acestei luni, in timpul unui zbor cu aproape 200 de pasageri la bord, sase generatoare ale Boeing-ului au cedat, pilotii fiind nevoiti sa aterizeze de urgenta.

Aceasta defectiune nou descoperita la seria 787 Dreamliner vine dupa ce Administraţia Federală pentru Aviaţie din Statele Unite a ordonat verificarea tuturor aeronavelor Beoing 787 Dreamliner, după două cazuri de scurgeri de carburanţi provocate de erori de fabricaţie.

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement