GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Coreenii sunt interesati sa cumpere aproape jumatate din Czech Airlines

[ 0 ] 7 martie 2013 |

Cea mai mare companie aeriană sud-coreeană, Korean Air Lines Co., a anunţat că a făcut o ofertă pentru preluarea unui pachet de 44% din acţiunile companiei 275 CzechAirlines 1269523054 300x217 Coreenii sunt interesati sa cumpere aproape jumatate din Czech Airlinesaeriene Czech Airlines, în cadrul strategiei sale de a-şi extinde reţeaua din Europa, transmite presa coreana.

Un purtător de cuvânt de la Korean Air a precizat că transportatorul sud-coreean are de gând să cheltuie „mai multe milioane de dolari pentru a achiziţiona această participaţie”.  Korean Air nu are de gând să preia si controlul managerial la Czech Airlines.

Korean Air a informat că, dacă tranzacţia se va finaliza, va întări reţeaua sa din Europa prin utilizarea reţelei Czech Airlines din Europa de Est. În prezent, Korean Air operează zboruri spre 12 destinaţii din Europa şi Rusia, în timp ce Czech Airlines oferă zboruri spre destinaţii precum Bucureşti, Budapesta, Varşovia, Riga şi Moscova. Czech Airlines are o flotă de 26 de aparate şi în 2011 a înregistrat pierderi de 12,5 milioane de dolari. Atât Korean Air cât şi Czech Airlines sunt membre ale alianţei SkyTeam, scrie Agerpres.

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement