GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cum va protejeaza ele printre nori: 10 minciuni spuse de stewardese la inaltime

[ 2 ] 3 martie 2013 |

air hostess 1341296644 460x460 300x199 Cum va protejeaza ele printre nori: 10 minciuni spuse de stewardese la inaltimeO buna insotitoare de bord este automat o priceputa in minciuni. Nu va agitati, asta chiar este una dintre regulile nescrise ale postului. Doar nu vreti sa va stea inima in loc la 10.000 de metri inaltime. Mai bine sa se faca ca va spune adevarul. Si voi ca o credeti. Acum scoateti carnetelul si notati.

10. Revin cu mai multe informatii imediat cum le voi obtine.

Tu chiar o crezi ? De obicei, „imediat”  se transforma in „niciodata”. Daca este o problema tehnica, ti se pare ca ea arata ca un mecanic ? In niciun caz, la ce fusta si tocuri poarta. Daca cursa a fost amanata din cauza vremii,  sa fii sigur ca nu se pricepe la minuni, nu poate evapora ceata si nici nu poate topi zapada, oricat de fierbinte ti se pare ca este in uniforma aia albastra.

9. Nu trebuie sa va ingrijorati, avionul nostru este absolut sigur.

Te rog, nu te enerva chiar daca simti ca mergi cu trabantul pe drum de tara. Intelege si tu ca pilotii nu fac aceeasi greseala mai mult de trei ori. Ma rog, patru. Asa ca stewardesele nu vor decat sa te incurajeze. Nu te mint ele degeaba.

8.Totul este in regula!

Auzi zgomote ciudate ? Ba chiar miroase a fum ? Calmeaza-te din nou, si stewardesele sunt speriate de crapa. Doar ca li se blocheaza mereu gura in forma de zambet.

7. Nu mai avem asa ceva !

Acum, depinde ce ii ceri. Cel mai probabil, au de toate, dar nu o sa caute pentru tine singurul sandvis cu branzica feta si salata creata. Mai bine schimba-ti pofta !

6. Aceasta nu este o problema !

Dar va fi. Daca ai facut-o sa-ti dea acest raspuns, inseamna ca i-ai luat din timpul de barfa cu colegele. Cel mai probabil, te-a mintit tot cu zambetul larg pana la urechi.

5. Voi specifica in raportul de zbor.

Acum, depinde ce vrei sa scrie. Daca te plangi si este ceva ce ea nu poate schimba, atunci va aproba din cap cat iti asculta monologul plictisitor. Daca totusi va raporta ceva, nu astepta linistea de dupa razboi.

4. Va multumim ca astazi zburati cu noi !

Normal, ca doar si banii tai se duc in salariile lor.

3. Imi iubesc meseria !

Nu o intelege gresit, si meseria ei are avantaje. Daca o intrebi dupa 14 ore de zbor, dupa ce are de a face cu tot felul de pasageri  si copii care tipa, atunci minte. Pastreaza intrebarea dupa o escala de trei zile in Caraibe, in care s-a relaxat si ea la un cocktail pe plaja.

2. Sunt bine !

Cel mai probabil, nu! Mai ales cand a fost anuntata cu ora si jumatate inainte ca urmeaza sa zboare. Politica companiei o obliga sa munceasca si cand e racita. Importanti sunt zambetul si sanii.

Pregatiti pentru cea mai mare minciuna

1.       Imi pare rau !

Evident ca nu. De ce ar trebui sa se scuze mereu cu adevarat? Dar ele o fac, ca doar asa iti pot inchide gura. Si in plus, regretele lor te fac sa te simti bine. Mai ales ca sunt insotite de un zambet sexy.

Culese de la o stewardesa care minte apetisant pentru ca tine la voi: http://confessionsofatrolleydolly.com/2013/01/09/the-top-10-cabin-crew-lies/

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Editorial, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Marinela OPREA. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Gabi Prisecaru via Facebook spune:

    :)

  2. aNDREI spune:

    Cel mai tare este “Imi pare rau !” :)))

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement