GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Lufthansa a publicat primele fotografii cu sharklets-urile de pe aeronavele A320 ale flotei

[ 0 ] 10 martie 2013 |

Lufthansa A320 with Sharklets 300x198 Lufthansa a publicat primele fotografii cu sharklets urile de pe aeronavele A320 ale floteiCei de la Lufthansa au spus “Willkommen” primului Airbus A320 cu “aripioare de rechin”, adica sharklets, in capetele aripilor. Cu acest prim avion ajuns in flota transportatorului german, compania aeriana a devenit prima din Europa care are in hangare cel mai modern si prietenos cu mediul aparat de zbor.

Pana in 2015, Lufthansa va mai primi 21 de astfel de aparate.

Sharklets-urile sunt alcatuite din materiale compozite si au o inaltime de 2.4 metri. Ele reprezinta una dintre optiunile noului A320 NEO, o adevarata mana cereasca pentru mediul inconjurator dar si pentru buzunarele companiei care opereaza aeronave dotate cu ele, caci aduc o reducere de 4% in consumul de combustibil. Pe langa acest fapt, aduc si o autonomie mai mare si un plus de 450 de kilograme la incarcatura maxim admisa la bord.

Sharklets Lufthansa A320 500x332 Lufthansa a publicat primele fotografii cu sharklets urile de pe aeronavele A320 ale flotei

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement