GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Wizz Air lansează 2 noi rute din Bucureşti: spre Girona şi Perugia

[ 0 ] 8 martie 2013 |

Wizz Air a anunţat ieri lansarea a două noi rute spre Girona şi Perugia.

Noua rutDSC 0214 300x177 Wizz Air lansează 2 noi rute din Bucureşti: spre Girona şi Perugia ă spre Girona va fi disponibilă începând cu 4 iunie iar cea spre Perugia, de la 5 iunie, ambele rute fiind deservite iniţial de două zboruri săptămânale. Din Bucureşti, Wizz Air oferă în prezent 13 rute spre Italia şi 6 rute spre Spania. Aceste două noi rute pot fi achiziţionate cu tarife pornind de la 93 Ron şi pot fi rezervate deja pe wizzair.com.


Spre:

Start

Zile

Decolare

Tarife pornind de la *

PERUGIA

05.06.

Mie; Du

11:40

93 RON

GIRONA

04.06.

Ma; Sam

11:40

113 RON

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat:

“Fiind compania aeriană preferată în România, suntem încântaţi să putem oferi şi mai multe oportunităţi pasagerilor noştri români şi vizitatorilor acestora. Ne aşteptăm ca traficul pentru cele două noi rute spre Girona şi Perugia să fie de aproximativ 60.000 de pasageri în primul an, susţinând în continuare mai multe locuri de muncă în zona aeroporturilor deservite. Fie că doriţi o călătorie pe plajele însorite din Catalonia sau un city break în Perugia, oraşul artei, Wizz Air vă oferă tarife scăzute. Pasagerii pot opta pentru varianta accesibilă, achiziţionând exclusiv serviciul de călătorie sau pot alege dintr-o gamă variată de servicii adiţionale de confort, pe care să le adauge rezervării pentru ca experienţa de călătorie să fie cu adevărat cea dorită”.   

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement