Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Povestea FABULOASĂ a actorului care a murit DECAPITAT de elicopter în timp ce filma!

[ 1 ] 12 februarie 2011 | Sebi

“Nu ma urc in elicopter, mi-e teama sa nu mor din cauza lui” a fost premonitia incredibila a lui Vic Morrow cu cativa ani inainte de moartea sa. In accidentul de pe platourile de filmare si-au pierdut viata si doi copii.

In dimineata zilei de 23 iulie, 1982, actorul Vic Morrow si doi copii vietnamezi erau pe platourile de filmare. Urmau sa filmeze una dintre ultimele scene ale ecranizarii serialului Zona Crepusculara. Platourile erau in California, in Ventura County.

Morrow juca rolul unui rasist ce era dus inapoi in timp si plasat in locuri unde urma sa fie o victima a persecutiei: un evreu in timpul Holocaustului, un negru aproape sa fie executat de Ku Klux Klan si un vietnamez aproape sa fie ucis de soldatii americani.

Morrow si cei doi copii filmau o secventa in care erau urmariti de un elicopter al Armatei Militare Americane. Elicopterul zbura la 8 metri deasupra lor cand a fost lovit de efectele pirotehnice. Aparatul de zbor s-a prabusit peste cei trei. Acestia n-au avut nicio sansa, au murit pe loc. Mai mult decat atat, Morrow si unul dintre copii au fost decapitati!

Directorul John Landis, producatorul Steven Spielberg si pilotul Dorsey Wingo au fost judecati si achitati in procesul ce a urmat. Parintii celor doi copii ucisi, dar si copiii lui Morrow au primit despagubiri in intelegeri pe care le-au facut in afara salii de judecata.

Sursa: crimetime.ro

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. revelare spune:

    …….al Armatei Militare Americane. …..

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.