GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

La zbor sau “la Hamlet”

[ 0 ] 4 martie 2011 |

V-aţi gândit vreodată  cum să petreceţi timpul liber?În afară de mers în parc, la teatru sau la film?Să faceţi parte dintr-o comunitate unită, o familie?

De la farmacist la arhitect, la Braşov veţi găsi o gaşcă foarte unită de zburători. Deşi sunt membrii a trei cluburi diferite de parapantă, toţi au un singur scop comun, si anume zborul. Weekend de weekend ei vin la zbor, unii învăţăcei, alţii deja experimentaţi. Însă cu toţii au trecut prin mâna lui George Coteţ.

IMG 0839 300x225 La zbor sau la Hamlet

Gaşca este formată din:

 

IMG 1105 300x225 La zbor sau la HamletIoan Dobrea în vârstă de 26 ani, lucrează în publicitate. Pasiunile sale sunt zborul, fotografia şi teatrul. Recent şi-a achiziţionat o parapantă de competiţie de pe e-bay. Începând cu planorul, Ionuţ practică zborul încă din adolescenţă. Acum,zboară atât parapantă aripă liberă, cât şi paramotor. În viitor doreşte să devină instructor de parapantă, urmând un curs ce se ţine la Parâng.

 

IMG 0065 225x300 La zbor sau la Hamlet Kiss Szende ( prietenii îi spun Maya)  în vârstă de 23 de ani este de profesie jurist. De câţiva ani zboară cu parapantaSi-ar dori să facă un tur al Europei, al zonelor de zbor cu parapanta.

 

 

Oana Elefteriu este în vârstă de 28 de ani, şi este de profesie farmacistă. Se înţelege foarte bine cu Maya, cele două fiind nedesparţite când sunt la zbor, de când s-au cunoscut nu au pierdut nici un zbor al celeilalte .Hobby-ul Oanei este să îşi ia licenţa, căci din lipsă de timp nu a reuşit să o obţină până acum.yahoo smiley La zbor sau la Hamlet

Kese Nemes Aron este de profesie informatician. Este prietenul Oanei, şi o susţine în obţinerea licenţei.

Cel fără de care nici o zi de zbor nu ar fi completa, Pafu cum îi spun prietenii, pe numele său Ernest Alexandru. Este un tânăr arhitect ce întreţine buna – dispoziţie din cadrul grupului.

 

Mentorul grupului este George Coteţ. În vârstă de 40 de ani, este instructor din 1985. Când nu zboară parapanta, paramotorul sau motodeltaplanul, îi place sa le dea lecţii elevilor săi la… ping-pong.

 

Zonele frecventate de zbor sunt Bâlea, Miercurea Ciuc,  Postavaru, Bunloc, Ozun, Lunca Oltului şi Piatra Craiului.

La ultima din ele, Piatra Craiului, Maya are o amintire recentă: Într-o după-amiază de zbor, vântul batea puţin cam tare, însă nu deranjant să nu se zboare. Urcând în termică, tânăra parapantistă a constatat că, se afla la 2000 metri şi nu mai putea coborî. La înserat, spre amuzamentul tuturor a aterizat, cu bine, un pic speriată doar. Astfel de amintiri se deapănă în pauzele de zbor, când toţi  mănâncă pentru a îşi încărca bateriile.

 

V-am lămurit cu acest mijloc de petrecere a timpului liber? Dacă da, daţi o fugă la Braşov, şi vă veţi face câţiva prieteni imediat, ce vă vor iniţia în ale zborului.Dacă nu, încă mai puteţi găsi bilete la Hamlet…

Incoming search terms:

Alte articole care s-ar putea sa-ți placă

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, People



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement