GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Pilotul avionului prăbuşit în Atlantic nu era în cabină!

[ 0 ] 24 mai 2011 |

Noi descoperiri in cazul  aeronavei prabusite in Atlantic!

Pilotul avionului Air France, care s-a prăbuşit în 2009  nu se afla în carlingă, în momentul în care avionul a început să aibă probleme.

1250004 nagy 300x225 Pilotul avionului prăbuşit în Atlantic nu era în cabină!Potrivit revistei germane Der Spiegel, care citează un expert, căpitanul Marc Dubois, în vârstă de 58 de ani, poate fi auzit în înregistrările stocate de cutia neagră a aeronavei grăbindu-se în carlingă în momentul în care avionul traversa o zonă cu turbulenţe, relatează cotidianul german.

“El le-a dat ambilor copiloţi ordine despre cum să salveze avionul”, a declarat expertul. Zborul Air France 447 s-a prăbuşit în Oceanul Atlantic la 1 iunie 2009, la patru ore după ce a decolat din Rio de Janeiro cu destinaţia Paris. Toţi cei 228 de pasageri şi membri ai echipajului au murit.

Tag-uri: , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement