GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Aeronava ultrausoara disparuta in zona Deva- Alba

[ 0 ] 14 iunie 2011 |

Aeronava, închiriată de către un om de afaceri de la o companie de profil din Alba pentru o cursă Deva- Alba Iulia, nu a mai ajuns luni la destinaţie, în condiţiile în care în zonă s-au produs, pe alocuri, fenomene meteo periculoase, informează antena 3.

7594 0000038671 W200 H237 HA1 VA4 Aeronava ultrausoara disparuta in zona Deva  Alba

Aparatul de zbor aflat în dotarea companiei Ulpia Air Travel este unul de tip CT Fly Design (1 plus1 locuri), de fabricaţie germană.

Potrivit sursei citate, acesta ar fi trebuit să ajungă la destinaţie în jurul orei 17:00.

Avionul se afla in proprietatea unui om de afaceri din Alba Iulia si era inchiriat unui pilot din Deva. Proprietarul avionului a declarat ca a sesizat autoritatile din Alba ca aparatul de doua locuri, care era dat in comodat unui pilot, a disparut in timpul unui zbor de agrement.

El a explicat ca pilotul care avea grija de avion a imprumutat, la randul sau,  unui om de afaceri din Deva, pentru un zbor de agrement intre Deva si localitatea Sibot, din apropierea municipiului Alba Iulia, unde exista o mica pista  pentru avioane ulm.

Proprietarul aparatului a adaugat ca, luni, in jurul orei 20.00, pilotul care avea in grija avionul l-a anuntat ca nu mai are nicio informatie despre aparatul de zbor si despre omul de afaceri caruia i l-a imprumutat.

Reprezentantii Politiei Judetene Alba au anuntat, luni, ca au inceput o serie de cautari la limita dintre judetele Alba si Hunedoara.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri


Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement