GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Hai in Mall Vitan din Bucuresti. TAROM ne invita la zilele Turciei

[ 0 ] 21 august 2011 |
TAROM îţi pregăteşte un weekend plin de surprize. Dacă iubeşti călătoriile, eşti invitatul nostru să descoperi minunata lume a Turciei. În perioada 20 – 21 august 2011, te aşteptăm la Bucureşti Mall Vitan, între orele 17:00-21:00, pentru a lua parte la evenimentul “Zilele Turciei”, desfăşurat în parteneriat cu Bucureşti Mall şi Divan Group reprezentat de restaurantul Divan şi fast food-ul Divan Express, cu sprijinul Ambasadei Turciei la Bucureşti.Restaurantul Divan se bazează pe un concept bogat în dualităţi: clasic si modern, conservator şi îndrăzneţ, boem şi tumultuos, prin urmare nu este doar un restaurant sau un lounge, ci un loc unde oamenii se adună să se cunoască, să povestească. Este un melanj între Turcia actuală, zgomotoasă, agitată şi Turcia tradiţională, plină de poveşti şi înţelepciune.

Încă de la intrarea în Mall Vitan, însoţitoarele de bord TAROM îţi vor oferi asistenţă şi te vor îndruma către Istanbul. Vei primi unul din pliantele care îndeplinesc dorinţe una din acestea fiind o reducere suplimentară de 10 euro pentru pasagerii care se prezintă cu pliantul respectiv la una din agenţiile TAROM, pentru a achiziţiona un bilet la Istanbul. Îţi reamintim că poţi călători dinspre Bucureşti către Istanbul la un tarif special de la 77EUR, one-way, tarif cu toate taxele incluse, disponibil la achiziţionarea prin agenţiile proprii TAROM, sau de la 62EUR, tarif one-way cu toate taxele incluse, disponibil la achiziţionarea biletului online pe www.tarom.ro.

Vino la stand şi vei descoperi atmosfera caracteristică Turciei: muzică orientală, delicatese turceşti, tombolă cu premii şi alte surprize pregătite de TAROM şi partenerii săi.

Te aşteptăm cu drag,
Echipa TAROM

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Incident Tarom pe ruta Budapesta – Bucuresti
  2. Curse Tarom anulate spre Grecia
  3. De 1 iunie copiii iau lectii de aviatie la TAROM
  4. Tarom: Toate aeronavele Boeing sunt în parametri de siguranţă
  5. FMI a cerut Guvernului să scoată la vânzare un pachet de acţiuni minoritare deţinute la Tarom

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Evenimente, News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.