GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Sustine si tu aparitia unei carti de parasutism, o antologie de povestiri si experiente din viata unui parasutist roman

[ 0 ] 15 iunie 2012 |

Palatul Parlamentului va găzdui pe data de 5 iulie o manifestare prin care se vor sărbători 71 de ani de parașutism în România. Cu această ocazie vor fi prezente toate personalitățile noastre din lumea zborului, de la cei mai experimentați, la bobocii care abia au deprins tainele acestei activități minunate. Va fi organizată o expoziție de fotografii inedite, care vor ilustra etapele prin care a trecut saltul cu parașuta, recordurile naționale și mondiale omologate.OKB 3451 300x156 Sustine si tu aparitia unei carti de parasutism, o antologie de povestiri si experiente din viata unui parasutist roman

“Am privilegiul de a mă număra, în calitate de maestru al sportului și de deținător a mai multor recorduri mondiale la parașutism, printre cei care vor contribui la reușita acestui eveniment. De data aceasta nu printr-un salt ieșit din tipare, ci prin toate salturile trăznite pe care le-am efectuat, singur sau alături de prietenii mei, materializate într-o carte de povestiri. O carte de vacanță, incitantă și plină de umor și de dramatism. O carte care, practic, va pune în spatele fiecărui cititor o parașută și căruia i se va face vânt din avion. Fiecare zbor va fi o aventură pentru că fiecare salt a fost, în cazul meu, o loterie. Din fericire, deși am tras și lozuri necâștigătoare, am astăzi ocazia de a povesti toate aventurile prin care am trecut. Este un privilegiu pentru mine că acum le pot împărtăși tuturor semenilor mei, care n-au avut șansa să guste bucuria, emoția, nebunia unui salt cu parașuta, dar au visat s-o facă.

Aș fi deosebit de onorat dacă veți considera oportun să participați, ca sponsor, la editarea și tipărirea acestei cărți. Consider că un astfel de eveniment, cu o bună vizibilitate în mass-media, este de natură să contribuie la promovarea brand-ului companiei pe care o reprezentați”, a declarat Ionut RITES, protagonistul publicatiei.

Daca doriti sa sprijiniti tiparirea cartii, va invitam sa luati legatura cu autorul:
Ionut RITES , tel:
0726.241.101
0733.557.807
 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , ,

Categorie:: Editorial, Parasutism, People


Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement