GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

In cel mult o luna si jumatate noul avion SMURD va incepe sa salveze vieti, anunta Raed Arafat

[ 3 ] 12 ianuarie 2013 |

Prim-adjunctul ministrului Sanatatii, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a anuntat ieri, la Targu Mures, ca in cel mult o luna si jumatate vor fie efectuate primele misiuni ale avionului SMURD achizitionat din fondurile adunate de la populatie prin alocarea a 2% din impozitul pe venit, un Piper Cheyenne 3A.

Avionul SMURD este acum sosit, a fost cumparat integral din cei  de 2% redirectionati din impozitul pe venit al celor care au vrut sa ne sustina si cateva donatii care ne-au ajutat cu plata asigurarilor si alte cheltuieli. Trebuia rezolvata problema pilotilor, s-a realizat si acest lucru, ne-a aprobat Guvernul recent transferul a 6 posturi de pilot de la MApN la MAI. Am inteles ca domnul ministru al Apararii, domnul Dusa a facut deja, ieri, transferul pilotilor, ceea ce inseamna ca putem sa facem instruirea pilotilor incepand cu data de 20 ianuarie. Dureaza cam 20-25 de zile programul de pregatire al pilotilor, o trecere de la avionul pe care-l stiau ei, la noul tip de avion pe care-l avem. Dupa asta, avionul intra in lucru. Este cert ca in urmatoarea  luna si jumatate vom vedea primele misiuni ale avionului”, a aratat Arafat, citat de hotnews.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (3)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Ionut spune:

    Auzi… “problema pilotilor”. Sunt o multime de piloti calificati someri pe piata interna la ora actuala. Pe langa acestia sa nu mai zicem de absolventii SSAvC platiti din fondurile statului. Dar ce ii intereseaza pe ei ca au investit milioane de euro in instruiri si apoi nu ii angajeaza… Management de stat…

  2. Gogu Velisaru spune:

    Ionut draga nu am intalnit piloti calificati someri.este o meserie supercalificata si nu da someri.

  3. Mihai spune:

    Nu exista o poza a avionului?

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement