GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

S.U.A a testat de curand dirijabilul – avion

[ 0 ] 2 februarie 2013 |

images S.U.A a testat de curand dirijabilul   avionDestinat fortelor militare, constructia acestui aparat, dotat cu ultimele realizari tehnologice, a fost finantata de Pentagon cu 35 de milioane de euro, care considera ca Aeroscraft are darul de a infaptui o adevarat revolutie in domeniul zborurilor pe distante lungi.

Acest avion-dirijabil este capabil sa transporte la mii de kilometrii o incarcatura de trei ori mai mare decat cele mai performante avioane militare de transport. In plus, pentru a se ridica in aer nu este nevoie de o pista, aparatul fiind dotat cu un sistem vertical de decolare si aterizare. Mai mult, Aeroscraft are nevoie de trei ori mai putin carburant decat avioanele.

Aparatul a fost testat pe teritoriul unui hangar care dateaza inca din perioada celui de-al doilea razboi mondial  situat nu departe de Los Angeles. Despre reusita acestor probe a vorbit Igor Pasternak, directorul si fondatorul companiei Aeros. De originie ucraineana, dar stabilit in Statele Unite, el este, de asemenea, inginerul sef al Aeroscraft. Potrivit spuselor sale, testele au scos in evidenta caracteristicile unice ale aparatului.

 

Alte articole care s-ar putea sa-ți placă

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Avioane, Pilot Magazin TV, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement