GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

British Airways se pregateste sa primeasca noile aeronave Airbus A380 si Boeing 787

[ 0 ] 25 iunie 2013 |

British Airways 2 A380 300x185 British Airways se pregateste sa primeasca noile aeronave Airbus A380 si Boeing 787British Airways se pregătește să devină prima companie aeriană din Europa care va introduce în flota sa modelele Airbus A380 şi Boeing 787.

Compania va primi în Marea Britanie primele sale două aeronave 787 în două zile consecutive, 26 şi 27 iunie, urmate de primul său A380 pe data de 4 iulie.

“Noile aeronave reprezintă piesa de rezistenţă a investiţiei de 5 miliarde de lire sterline pe care British Airways o face în noi aeronave, cabine mai bine amenajate, dotate cu cele mai recente tehnologii, şi săli de aşteptare elegante, pentru a le oferi oaspeţilor BA condiţii mai confortabile atât în zbor, cât şi la sol”, a spus Keith Williams, Chief Executive pentru BA.

“Ambele tipuri de aeronave sunt dotate cu tehnologii care reprezintă progrese uriaşe în domeniul protecţiei mediului şi vor contribui semnificativ la atingerea obiectivelor noastre ambiţioase pentru reducerea poluării fonice şi a emisiilor de carbon,” a încheiat oficialul British Airways.

După livrare, ambele tipuri de aeronave vor începe un program complex de “înscriere în serviciu”, în care piloţii şi echipajele de zbor se vor antrena la Aeroportul Manston din Kent, în timp ce pe Aeroportul Heathrow se vor derula teste cu echipele de la Customer Service. De asemenea, vor fi programate zboruri pe distanţe scurte pentru ambele modele de aeronave, inclusiv zboruri în interiorul Marii Britanii.

În prezent, biletele pentru A380 s-au pus deja în vânzare pentru zboruri începând cu 15 octombrie spre Los Angeles şi cu 15 noiembrie spre Hong Kong. Compania aeriană îi sfătuieşte însă pe entuziaştii care îşi doresc să se afle la bordul primelor curse pe distanţe lungi să nu se grăbească să îşi facă rezervări, deoarece datele zborurilor inaugurale abia urmează să fie anunţate.

Primele destinaţii pentru aeronavele 787 şi datele când vor fi puse în vânzare biletele vor fi anunţate în scurt timp.

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement