Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cine merge în spaţiu? Ofertă limitată!

[ 0 ] 18 ianuarie 2011 | Sebi

Cine are chef de o călătorie spaţială în 2013? Gândiţi-vă bine…daţi cu banul căci doar 3 locuri sunt disponibile anunţă  agenţia Space Adventures.

Plimbarea va dura 10 zile şi va costa între 30-35 milioane de dolari. “Cosmonauţii de ocazie” vor fi transportaţi cu naveta rusească Soyuz.

Deşi preţul biletului este extrem de mare, preşedintele Space Adventures, Eric Anderson, spune că cererile sunt în creştere. Miliardarul canadian Guy Laliberte, fondatorul Cirque du Soleil, a fost cel care a făcut “poftă” oamenilor de turismul spaţial, în 2009. Acesta şi-a petrecut atunci 10 zile în spaţiu, profitând de ocazie pentru a face cunoscută o campanie de sensibilizare asupra necesităţii de a asigura tuturor oamenilor de pe planetă apă potabilă.

Cei care visează la spaţiu, dar nu îşi pot permite această călătorie incredibil de scumpă, pot opta pentru alte oferte ale Space Adventures. Cea mai ieftină – de 4.950 de dolari de persoană, constă în programul Zero-G: un zbor cu gravitaţie zero la bordul unui Boeing 727, modificat special.

Mesaje asemănătoare:

  1. Prima capsulă privată lansată în spaţiu
  2. Aeroportul Spatial
  3. NASA vrea să zboare de zece ori mai repede cu avionul

Tag-uri: , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.