GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Air France a inaugurat o noua unitate de testare a motoarelor de avion in cadrul aeroportului Paris

[ 0 ] 17 noiembrie 2012 |

Air France Industries a inaugurat  de curand noua sa unitate de testare a motoarelor de avion, in cadrul aeroportului Paris Charles de Gaulle.

Lansarea unitatii reprezinta rezultatul unui program investitional de 43 milioane euro, noua unitate, denumita ZEPHYR, va deservi testarii a circa 300 de motoare anual, inclusiv peste 100 de motoare de mari dimensiuni (VBE), livrand astfel un serviciu optimizat clientilor, din punct de vedere al proceselor, cat si al costurilor.

Unitatea de testare va permite Air France Industries KLM Engineering & Maintenance (AFI KLM E&M) sa acopere intregul proces de mentenanta pentru motoare precum GE90-94/115 ce echipeaza Boeing 777 sau  CFM56, ce propulseaza aeronave Airbus din seria A320 sau A340. Noua unitate de testare este de asemenea pregatita sa testeze motoarele GP7200 ce echipeaza aeronava amiral Airbus A380, unitatea fiind conceputa pentru a se adapta testarii si a viitoarelor generatii de motoare.

 ZEPHYR se intinde pe 5.000 de mp si raspunde standardelor HQE de constructie ecologica – pe indicatori precum izolatia termica, fonica sau a vibratiilor si ergonomie.

Certificata de autoritatile din Europa (EASA : European Aviation Safety Agency), SUA (Federal Aviation Administration) si China (Civil Aviation Administration of China), unitatea de testare ZEPHYR va permite AFI KLM E&M sa se pozitioneze drept alegerea predilecta pentru producatorii de motoare.

  • O politica investitionala ambitioasa in Franta

In ultimul deceniu, Air France a investit circa 350 de milioane euro in modernizarea unitatilor sale de mentenanta si ridicarea de noi infrastructuri in Franta. Prin aceste investitii, Air France este prima linie aeriana din lume ce ofera altor linii aeriene servicii complete de intretinere pentru motoarele CE90-94/115, consolidandu-si astfel pozitia pe o piata de profil dinamica.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement