GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Planuieste sa traverseze Atlanticul agatat de baloane cu heliu, asemeni unui personaj din desenele animate

[ 1 ] 19 noiembrie 2012 |

20110911 alps 2392557k 300x187 Planuieste sa traverseze Atlanticul agatat de baloane cu heliu, asemeni unui personaj din desenele animateCred ca asta este dovada clara ca ramanem copii pana murim. Cine nu si-a dorit cand era mic sa zboare agatat de sute de baloane cu heliu? Nu stiu daca voi da, eu insa visam la asta.

Jonathan Tappe este pe cale sa implineasca visul tuturor asemeni mie, care si-au dorit sa faca asta in copilarie. Individul, in varsta de 38 de ani, planuieste ca vara viitoare sa traverseze Atlanticul intr-o barca de salvare zburatoare, agatata de sute de baloane cu heliu. Desigur, mingile de cauciuc nu sunt chiar cele pe care le cumparam de la librarie cu 10 bani, ci sunt unele speciale, rezistente la radiatiile UV.

Calatoria pe care Jonathan vrea sa o inteprinda nu este prima incercare de acest gen, caci alti cinci curajosi au murit inaintea lui, dorind sa faca acelasi lucru.

Traversarea celor 2.500 de mile de apa nu reprezinta prima dovada de curaj a lui Trappe, acesta zburand acum doi ani din Anglia pana in Belgia, asemeni personajului Carl Fredricksen din pelicula animata  “Up”.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, Editorial, People, Pilot Magazin, Pilot Magazin TV, Raid, Sport extrem, Timp liber, Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Adrian Nicula via Facebook spune:

    si cum isi va controla altitudinea,cumva cu un ac de cusut?

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement